Om Mari Düring

Mari Düring skaber smykker, med unikt enkelt design efter tidens tendenser på en tidløs og klassisk måde.  Alle smykker er designet i Danmark og produceret i Thailand. For at sikre topkvalitet er smykkerne lavet af rhodineret 925 sterling sølv og 18 karat forgyldt 925 sterling sølv. Rhodium gør at smykkerne bevarer den smukke sølv farve og vi anvender en holdbar forgyldning. Hvert eneste smykke er overfladebehandlet i hånden og alle sten er fattede i hånden.

Vi designer løbende kollektioner, som passer ind i tiden. Yderligere designer vi unikke studentersmykker, hvor man kan vælge et smykke efter, hvilken uddannelse man har taget. De smukke studentersmykker hylder studenten og skaber et varigt minde. Smykket er designet med sine rene enkle linjer, således at det kan bæres af begge køn.

Mari Düring er et smykkebrand, der henvender sig særligt til de unge. Når det er sagt, er der ingen begrænsning på alder, og i dag flyder alder lidt sammen, så det er mere op til personlighed og smag.

Smykkerne er nemme at kombinere med andre smykker. De unge bærer gerne ringe på alle fingre og flere halskæder samtidig. Smykkerne er derfor enkle i deres udtryk og samtidig unikke på hver deres måde med et nordisk præg. Inspirationen til mange af smykkerne kommer fra naturen. Naturen byder på så mange former og overflader, som er nemme at lade sig inspirere af.

Mari Düring smykker er produceret af en leverandør i Thailand, der leverer smykker i høj kvalitet til andre skandinaviske mærker. Leverandøren er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI), som er et førende ledelsessystem for forsyningskæder, der understøtter virksomheder til at drive social overholdelse og forbedringer inden for fabrikker og gårde i deres globale forsyningskæder. BSCI implementerer de principielle internationale arbejdsstandarder, der beskytter arbejdstagerrettigheder, såsom Den Internationale Arbejdsorganisations (ILO) konventioner og erklæringer, De Forenede Nationers (FN) vejledende principper for erhverv og menneskerettigheder og retningslinjer for multinationale virksomheder i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD).