Handelsbetingelser for Mari Düring

Virksomhedsoplysninger:

 • Mari Düring ApS
 • E-mail: info@mariduring.dk
 • Telefon: +45 23724123
 • Adr: Gl. Egebjergvej 29, 8700 Horsens
 • CVR: 41020075

Priser & varebeholdning

Hos Mari Düring tager vi forbehold for fejl i vores priser på produkter i webshoppen. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre i vores priser uden forudgående samtykke. Vi tages ligeledes forbehold for udsolgte varer og/eller forkerte lagerangivelser for alle varer i shoppen.

Betaling & betalingsformer

Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen trækkes jf. dansk lovgivning først fra din konto, når varen afsendes fra vores lager. Alle beløb i webshoppen er inkl. moms og angivet i danske kroner (DKK). Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, prisfejl og udsolgte eller udgåede varer.

Levering & forsendelsesmuligheder

Vi bestræber os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes indenfor 1-3 arbejdsdage fra mandag til fredag. Ordrer afgivet i weekenden eller på danske helligdage behandles den efterfølgende arbejdsdag. I forbindelse med højtider og helligdage må der påregnes længere leveringstid.

Vi tilbyder fri fragt over 399,00 ellers kun 36,00 DKK i Danmark.

Dine varer sendes med GLS. Der leveres varer alle ugens hverdage. Normal er leveringstiden 1-2 hverdage. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Levering anses for sket når varen er forsøgt leveret på kundens adresse.

Alle smykker leveres i Mari Düring smykke æsker uden ekstra omkostninger.

Reklamationsret & vejledning

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter fejl og mangler i materiale og/eller produktion. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen omfatter ikke skader eller fejl, der er opstået som følge af forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget fejl eller mangler på din ordre. Mari Düring dækker returneringsomkostninger ved reklamation.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

 • Mari Düring ApS
 • Egebjergvej 29
 • 8700 Horsens

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Ønsker du at købe en gave, kan du i note feltet (under checkout) skrive hvilken dato gaven skal gives, og din returret gælder fra den dato. 

Perioden regnes fra den dag:

 • Hvor du modtager forsendelsen.

Vi dækker ikke returneringsomkostningerne.

Vi skal oplyses om fortrydelse senest 30 dage efter køb i shoppen og fra fortrydelsen er foretaget, skal du senest 30 dage efter returnere varerne. Information om fortrydelse skal sendes pr. mail på info@mariduring.dk.

I meddelelsen skal du tydeligt kommunikere, at du vil benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde returseddel og sende varen. Du kan hente returseddel HER.

 • Mari Düring ApS
 • Gl. Egebjergvej 29
 • 8700 Horsens

Har du brug for at returnere en vare, kan du købe en returlabel til GLS her:

Gå til vores Returportal  (kr. 39,00)  (Åbner i nyt vindue) 

  OBS: Det er ikke gyldigt at fortryde ved at nægte modtagelse af varen.

  Returnering

  Ordren skal sendes retur uden unødvendig forsinkelse og senest 30 dage efter, at fortrydelsesretten er trådt i kraft. Du dækker selv de direkte udgifter forbundet med returneringen. Returnere du en ordre er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt. Returnerede smykker skal være i original emballage. Det er vigtigt du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen.

  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi fysisk har modtaget ordren retur.

  OBS: Vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

  Varens stand ved returnering

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anvendelse af varen til andre formål, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, funktion og egenskaber der er vitale for den måde, hvorpå varen fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, jf. beskrivelsen ovenfor, betragtes varen som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Returbeløbet afhænger af varernes handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet for returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen, men uden egentlig at tage den i brug.

  Tilbagebetaling

  Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse af varen, hvor du hæfter, fratrækkes denne købsbeløbet. Læs mere i afsnittet ovenfor om varens stand ved returnering.

  Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger for ordren (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødvendig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

  Vi forbeholder os retten til at tilbageholde refunderingen, indtil vi har modtaget ordren retur.

  Persondatapolitik

  For at handle hos os og kunne indgå gyldige aftale, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

  Vi behandler dine personoplysninger bl.a. med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker jf. reglerne i vores persondatapolitik for Mari Düring. Her kan du læse om, hvordan dine oplysninger behandles, til hvilke formål, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

  Klagemuligheder:

  Ønsker du at klage over en ordre, der er købt i vores webshop, kan der sendes en klage til vores kundeservice info@mariduring.dk eller:

  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus

  • Toldboden 2

  • 8800 Viborg

  Link: Klageportalen for Nævnenes hus

  Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

  Link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

  Angiver du en klage her, skal du oplyse vores mailadresse: Info@mariduring.dk